PREDSTAVITEV

DigitalPartner.si je nadstandardna agencija, ki podjetjem ponuja širok nabor digitalnih rešitev. Zagotavljamo celovite storitve, od oblikovanja koncepta in razvoja strategije do izvedbe in optimizacije po zagonu. Naša ekipa strokovnjakov ima znanje in izkušnje za uspešno izvedbo vsakega projekta, ne glede na njegovo velikost ali zapletenost.

Specializirani smo za spletno oblikovanje in razvoj, razvoj programske opreme po meri, razvoj mobilnih aplikacij, optimizacijo za iskalnike (SEO), digitalno trženje, trženje v družbenih medijih, pisanje vsebin, grafično oblikovanje, rešitve za elektronsko poslovanje in še veliko več. Vedno se osredotočamo na izpolnjevanje potreb naših strank z ustvarjanjem prilagojenih rešitev, ki presegajo njihova pričakovanja.

V podjetju DigitalPartner.si smo ponosni, da uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in najnovejše trende v panogi, da smo v koraku z nenehno spreminjajočim se tržnim okoljem. Zavedamo se, da je uspeh vsakega projekta odvisen od njegove razširljivosti in prilagodljivosti skozi čas - zato so vsi naši projekti zasnovani z mislijo na prihodnjo rast. Poleg tega verjamemo v hitro doseganje rezultatov, hkrati pa zagotavljamo visoko kakovost izdelka.

Imamo bogate izkušnje s sodelovanjem z velikimi korporacijami in malimi podjetji v različnih panogah, vključno s financami in bančništvom, zdravstvom in medicinskimi storitvami, maloprodajo in elektronskim poslovanjem ter številnimi drugimi. V naši ekipi so profesionalni razvijalci, ki so visoko usposobljeni tako za front-end kot back-end tehnologije, kar nam omogoča ustvarjanje inovativnih izdelkov za različne zahteve strank.

V podjetju DigitalPartner.si verjamemo, da je gradnja dolgoročnih odnosov s strankami najpomembnejša - zato si prizadevamo preseči in zagotoviti izjemno podporo strankam v vsaki fazi življenjskega cikla projekta: od začetnega posvetovanja do dostave ter vzdrževanja in optimizacije po zagonu. Naša ekipa se trudi 24x7x365 dni, da bi zagotovila zadovoljstvo strank v vsakem trenutku!

DigitalPartner.si olajša delo podjetjem, ki iščejo digitalne partnerje; na nas se lahko zanesete za vrhunske storitve, ki jih zagotavlja motivirana ekipa. Zavedamo se, da je vaš uspeh bistven tudi za nas - zakaj nam torej ne bi dovolili, da vam pomagamo uresničiti poslovne sanje? Še danes se obrnite na nas za brezplačno svetovanje.