Digitalni katalog z e-trgovino
je vaša odlična digitalna osnova

Pred vami se nahaja ponudba v sklopu katere je zajeta video predstavitev DigitalBox E-trgovine in tehnične specifikacije. Prihranite 1.900€ za vzpostavitev spletne trgovine.

Prihranite 1.900€ pri začetnem strošku vzpostavitve spletne trgovine
V paket orodij DigitalBox E-trgovina so zajeta vsa potrebna orodja, ki jih potrebujete na vaši poti do sodobne spletne trgovine.
V kolikor menite, da vaših izdelkov ali storitev ni mogoče prodajati s kartico preko spleta uporabite DigitalBox Katalog.
1. Aktivacija DigitalBox
 • Programska oprema DigitalBox - uporabniški račun za spletno platformo digitalBox
 • Aktivacija domene *
 • Aktivacija info@domena.com e-mail naslova (1GB)
 • Aktivacija plačilnih mehanizmov (kartice, nakupi na obroke in Valu) **
 • Strežnik z neomejenim strežniškim prostorom za datoteke

* Za aktivacijo DigitalBox potrebujete domeno, katero lahko kupite sami ali vam pomagamo pri zakupu domene
** Za vas uredimo vso dokumentacijo potrebno za aktivacijo plačilnih mehanizmov (priprava pogodb + vodenje čez postopek aktivacije plačilnih mehanizmov)

2. Vzpostavitev spletne trgovine ali kataloga
 • Izdelava prodajno usmerjene e-trgovine z izpostavljenim naborom izdelkov ali storitev na naslovnici spletne trgovine
 • Izdelava mobilne verzije spletne trgovine, odlično delujoče na vseh digitalnih napravah
 • Vnos logotipa in osnovna priprava logotipa za splet (doplačilo za izdelavo novega logotipa 69€)
 • Izdelava bannerjev naslovnice - 2x (spletna verzija in mobilna verzija)
 • Brezplačen vnos do 25 izdelkov z nazivom in ceno izdelka, opisom ter fotografijami
 • V kolikor vaša spletna trgovina zajema kategorije, vam za kategorije spletne trgovine izdelamo naslovne slike (do 6 slik kategorij)
 • Dodatno vam bomo izdelali 2 reklamna bannerja, ki ju uporabite za spletno stran in družbena omrežja
 • Cilj in namen je zagotoviti nadstandardno spletno trgovino, ki jo izdelamo v sklopu procesa izdelave in vzpostavitve spletne trgovine
3. Asistenca
 • Na vaši digitalni poti niste nikoli sami. Ob pristopu k storitvi DigitalBox vam določimo kar osebnega tehničnega skrbnika, na katera se lahko kadarkoli obrnete za pomoč. DigitalBox Asistenca je center za pomoč in podporo uporabnikom, ki vam pomaga in vas usmerja na vaši poslovni digitalni poti.
 • Programsko platformo redno in sistematično nadgrajujemo, zato ste kot uporabnik DigitalBox deležni opravljenih nadgradenj sistematično. Z opravljenimi nadgradnami sledimo smernicam sodobnega poslovanja.
 • V sklopu zgoraj navedene ponudbe vam pripada 2x letno (vsakih 6 mesecev) storitev osvežitve naslovnice spletne strani. Vašo naslovnico bomo nadgradili z 1 novim grafičnima bannerja, ki oplemeniti vašo spletno prodajalno in izpostavita vašo bistveno ponudbo (primerno za sezonske ponudbe)
 • Za vse tehnične in prodajne informacije kontaktirajte naš center za podporo uporabnikom tukaj.
4. Cena

Plačajte le košček celotne
nadstandaradne programske opreme

Cene na trgu za izdelavo resne spletne strani se gibljejo od 2000 € naprej in tudi do 15.000€ ter več za kompleksne spletne trgovine. V kolikor k temu prištejemo še redne mesečne vzdrževalne stroške postane skupen strošek precej velik. Nismo še niti spregovorili o budgetu za oglaševanje, kajne? Še ta strošek je potrebno prišteti.

Namen platforme DigitalBox je ponuditi storitev e-poslovanja širšemu krogu posameznikov in podjetij na prijazen način, ki omogoča postopno in nadzorovano investicijo v spletno trgovino. Za neizkušene in izkušene. Namesto fiksnega začetnega stroška za izdelavo spletne trgovine v višini nekaj tisoč evrov vam ponujamo storitev DigitalBox E-trgovina v sklopu katere je zajeto vse potrebno za začetek vašega spletnega poslovanja. Poleg tega vam bomo omogočili dostop do več različnih marketinško, prodajno, orgranizacijskih digitalnih orodij, ki jih lahko v sklopu e-trgovine tudi preizkusite in kasneje implementirate v poslovanje. Recimo orodje za avtomatizirano objavljanje na družbenih omrežjih. Pripravite vsebine za cel mesec in jih pustite, da jih sistem objavlja sam. Ne pozabite jih opremiti s povezavo do vaše spletne strani in #hashtagi.

Cena storitve znaša 100€ mesečno in zajema vse postavke.
V storitev je zajeto vse navedeno v tej ponudbi na tej podstrani.

Ob začetku vam namesto stroška 2.000€ pristopimo na poti s popustom v višini 1.900€, kjer vam spletno trgovino pripravimo in vzpostavimo za pičlih 100€. Menimo, da je ponudba več kot poštena in primerna za vsak žep. Prav tako pa vas pred nakupno odločitvijo naprošamo, da preverite tudi druge ponudnike na trgu in njihovo ponudbo, ter se odločite za DigitalBox le na podlagi tehtnih argumentov. Na vaši poslovni poti vam želimo stopiti nasproti, kar vam želimo izkazati z digitalno - investicijskim popustom v vaše spletno poslovanje v višini 1.900€. Pomagamo vam z zelo dobro programsko opremo, podporno storitvijo in predvsem ceno. V vašo e-trgovino so vključene tudi kartice in možnost nakupov na obroke.

Po podpisu osnovne pogodbe in plačilu izdelave stroška spletne strani začne teči 30 dnevni rok za izdelavo spletne trgovine. V tem roku nam v prvem tednu dostavite celoten seznam izdelkov in storitev, ki vam jih objavimo v sklopu procesa izdelave spletne trgovine.

Predvsem grafično se bomo potrudili z nadstandardnimi grafičnimi elementi v obliki bannerjev na spletni strani, ki bodo izpostavljali tisto, kar želite izpostaviti v vašem poslovanju.

Po izdelani in vzpostavljeni spletni strani na domeno se začne obdobje vzdrževanja spletne trgovine, za katerega se plačuje mesečni pavšal 100€. V sklopu pavšala se zagotavlja storitev z ustrezno programsko opremo in izvaja osnovna tehnična podpora preko e-pošte, ki vam v sklopu storitve DigitalPartner - Aaistenca pripada. Tako na vaši digitalni poti ne boste nikoli sami.

Z vzpostavljeno DigitalBox e-trgovino boste lahko svoj fokus usmerili na promocijo in oglaševanje vaše spletne trgovine. Na podlagi izkušenj iz prakse vidimo uspešne trgovce in prav tako seveda tudi neuspešne trgovce. Ker spoštujemo zasebnost naših strank, a hkrati želimo izdati kako skrivnost, da lahko povprečna spletna trgovina, ki se je lotita 2 posameznika uspešna monetarno tudi z 200.000€ letnega prometa.

Krenite na digitalno e-prodajno pot z lastno e-trgovino ter z oglaševanjem in povezanimi aktivnostmi ustvarite uspešno spletno zgodbo.

Vas je ponudba prepričala?
Ali želite pogledati korak 2?

V primeru potrditve interesa vas bomo poklicali in
z vami opravili prvi ZOOM, ki je v celoti brezplačen.

Da, zanima me Ne, zanima me

Veseli nas, da vas ponudba zanima.

Naš naslednji korak je, da opravimo prvi delovni sestanek, ki ga lahko opravimo preko Zoom. V sklopu delovnega sestanka se bomo skupaj sprehodili skozi proceduro za uspešno vzpostavitev DigitalBox e-trgovine.

Uspešno! Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Napaka! Prišlo je do napake med pošiljanjem vašega sporočila.

Nič hudega, če vas ponudba ne zanima, poglejmo možne razloge.

V kolikor naša ponudba ni ustrezna je lahko eden od vzrokov tudi ta, da iščete nekaj drugega, kar ni v sklakdu s to ponudbo. V tem primeru vas prosimo, da opredelite vaše želje in potrebe v praksi.

Uspešno! Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Napaka! Prišlo je do napake med pošiljanjem vašega sporočila.