Oblikovanje spletnih strani

Stroški oblikovanja spletnih strani se začnejo pri 200€ in lahko nanesejo tudi več kot 4.000€. Odvisni so od številnih dejavnikov, ki lahko vplivajo na končno ceno oblikovanja spletne strani. Izberite tisto vrsto grafičnega oblikovanja spletne strani, ki ustreza vašemu podjetju in vaši ravni spletnega nastopa.

Kako poteka grafično
oblikovanje spletne strani po meri?

Grafično oblikovanje spletne strani po meri se izvede v celoti po željah stranke, kar zagotavlja izvedbo optimalne grafične rešitve za oblikovanje spletne strani. Dobro oblikovanje spletne strani zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo vašega obiskovalca.

01

Koncept uporabniške izkušnje

Za pripravo le najboljšega je potrebno opraviti bistveno več, kot zgolj izrisati grafično podobo spletne strani. Učinkovita analiza in raziskava obstoječega trga in konkurence nudita pridobitev podatkov, na podlagi katerih lahko sprejemamo smotrne odločitve za zasnovo grafične podobe spletne strani z odlično uporabniško izkušnjo.

02

Izvedba grafičnega oblikovanja

Oblikovanja spletne strani po meri se izvede z le najboljšimi orodji in komponentami, ki jih svetovni splet in svet grafičnega oblikovanja ponujata. Kvaliteta izdelane grafične podobe se ne meri po lepoti grafičnega izdelka. Meri se glede na vpliv na uporabniško izkušnjo obiskovalca spletne strani, zato grafično oblikovanje spletne strani po meri velikokrat vključuje tudi napredne elemente, kot so animacije, animirane vsebine ali vodeni postopki za obiskovalca spletne strani.

03

Preden se zaključi in dokonča

Grafična podoba mora biti jasna, optimalno izdelana in odlično delujoča v praksi. Vsi grafični elementi se morajo skladati z določili izhodišč grafične podobe po meri, zato se končna podoba grafičnega oblikovanja po meri pili do točke, ki zagotavlja grafično nadstandardnost.

04

Prehod v naslednjo fazo razvoja

Ob potrditvi ustreznosti izdelane grafične podobe spletne strani po meri sledi izdelava spletne strani. Nadstandardna grafična storitev potrebuje nadstandardno izvedbo storitve izdelave spletne strani, zato se postopek izdelave spletne strani realizira na čisto osnovni ravni, ki jo kasneje lahko integriramo v različne sisteme za vzpostavitev spletne strani ali izvedemo projekt izdelave spletne strani po meri, kar priporočamo za tovrsten nivo storitve. Po integraciji nadstandardne grafične podobe v spletno stran podjetja je proces vzpostavitve izdelave spletne strani z oblikovanjem po meri zaključen.

Najpogostejša vprašanja na temo oblikovanja spletnih strani

Oblikovanje spletne strani naj zagotavlja enostavno in čisto strukturo spletne strani. Poskrbite, da bo spletna stran čim bolj izkoristila razpoložljivi prostor in da bo praznega prostora čim manj. Grafika in besedilo naj bodo vizuelno dobro uravnoteženi in pravilno poravnani na spletni strani.

Dobro oblikovana spletna stran pomaga ustvariti dober vtis v očeh obiskovalcev spletne strani. Soustvarja prijetno in učinkovito uporabniško izkušnjo, kar pomaga pri negovanju odnosov s potencialnimi strankami in ustvarja več konverzij. Pomembno je, da je zasnovana tako, da pomaga obiskovalcem spletnih strani najti čimprej tisto kar iščejo in ne, da jih pri tem ovira.

Spletni oblikovalci potrebujejo veliko znanja iz računalniških tehnologij in oblikovanja spletnih strani, da lahko zagotavljajo konkurenčne in nadstandardne grafične rešitve. Izbira optimalnega izvajalca za oblikovanje spletne strani pomembna.

Zagotovo je izbira pravega grafičnega oblikovalca prvi ustrezen korak. V sklopu samega procesa grafičnega oblikovanja je potrebno razmišljati o strukturni zasnovi spletne strani, ki vpliva na optimizacijo spletne strani v iskalnikih in uporabniško izkušnjo obiskovalca spletne strani. Spletna stran mora biti oblikovana enostavno in zagotavljati možnost dograjevanja dodatnih elementov spletne strani.

Za izdelavo dobre grafične podobe je potrebno podrediti večino grafičnih elementov uporabniški izkušnji obiskovalca spletne strani, saj je uporabniška izkušnja podkrepljena z dobro grafično osnovo tista, ki ustvarja dodano vrednost vaše spletne strani.

Reference

V današnjih časi imajo podjetja velikokrat nedorečeno spletno
strategijo ali urejen spletni del, zato so rešitve DigitalPartner
optimalna izbira za ureditev spletnih aktivnosti.

Povpraševanje

Uspešno! Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Varnostno vprašanje

Družbena aktivnost

Po urejeni digitalni osnovi (spletna stran ali e-trgovina) je čas za vaš nastop na družbeno - socialnih medijih.
Izberite ustrezne kanale, taktike in strategije ter se postavite pred oči množici mimoidočih spletnih uporabnikov.
Tiste, pri katerih boste vzbudili zanimanje ali interes se bodo sami premaknili v zgornji del vašega prodajnega lijaka.