09.01.2021

Kaj je optimizacija spletne strani

Kaj je optimizacija spletne strani

Optimizacija spletnih strani je postopek uporabe orodij, naprednih strategij in poskusov za izboljšanje učinkovitosti vašega spletnega mesta ter nadaljnje povečanje prometa, števila konverzij in prihodkov.

Eden najtežavnejših vidikov optimizacije spletnih strani je optimizacija iskalnikov (SEO), ki se ne osredotoča le na uvrstitev različnih strani vašega spletnega mesta visoko v SERP za določene ključne besede, temveč potencialnim strankam omogoča, da karseda najlažje najdejo vašo blagovno znamko. Drugi kritični vidik je optimizacija strani, ki zagotavlja, da imajo uporabniki, ki se znajdejo na vašem spletnem mestu, najboljšo uporabniško izkušnjo, ki jih prisili, da sprejmejo želeno dejanje in postanejo potencialna stranka.

Z optimizacijo spletnega mesta se torej lahko na najučinkovitejši način, tj. brez dodatnih stroškov za oglaševanje, dotaknete neizkoriščenega trga ter odprete vrata več konverzijam in večjemu dobičku. Čeprav je SEO ključni del optimizacije spletnih strani, optimizacije še ni konec.

Kaj je optimizacija spletne strani

Z optimizacijo spletnega mesta za prave in resnične ljudi boste pridobili zaupanje obiskovalcev, začeli graditi odnos in spodbudili prodajo izdelkov, ne da bi morali »skočiti« na prodajni klic.

RAZMIŠLJATE O IZBOLJŠANJU
VAŠIH SPLETNIH AKTIVNOSTI?

Posredujte nam svoje zahteve
in pripravili vam bomo ponudbo.

Oddajte povpraševanje

Celosten pristop k optimizaciji spletnih strani združuje različne discipline, s katerimi zagotavlja, da vaše spletno mesto deluje na vseh področjih:

  • pisanje reklamnih besedil in SEO člankov
  • analitika
  • UX Design (Frontend)
  • Spletni razvoj (Backend)
  • Optimizacija ciljne strani

Če želite posebej povečati prodajo in število potencialnih strank iz obstoječega prometa, vam priporočamo branje naših koristnih in uporabnih informacij za izboljšanje vaših rezultatov. Za vsa vprašanja smo vam na voljo.