08.04.2021

Digitalizacija športa

Športni klubi težko sledijo smernicam sodobnega poslovanja in smernicam digitalizacije poslovanja. DigitalPartner.si pripravlja platformo Sportino.eu za športne klube, kateri se lahko priključijo brezplačno na pot digitalizacije.

Športni klubi težko sledijo smernicam sodobnega poslovanja in smernicam digitalizacije poslovanja. DigitalPartner.si je pripravil platformo Sportino.eu za športne klube, ki se lahko brezplačno podajo na pot digitalizacije.

Z integracijo spletne platforme Sportino.eu športnemu klubu zagotovimo možnost postopne digitalizacije. Sistem ponuja različna orodja, ki jih lahko klub uporabi v praksi za namene izboljšanja promocijsko-organizacijskih procesov.

Orodja zajemajo zbirko kontaktnih orodij, razdelitev športnih moštev, sistem za vodenje evidence prisotnosti na treningih, sistem za izdajanje mesečnih računov za vadnine, promocijsko spletno stran, na kateri lahko dodatno izpostavijo sponzorje, itd,...

Dolgoročni namen platforme Sportino.eu je zagotavljanje dodatnih orodij, ki bodo s pomočjo digitalne tehnologije omogočila razvoj in napredek športnega kluba.

Kot DigitalPartner.si želimo s projektom Sportino.eu športu ponuditi možnost, ki omogoča enostavno sledenje smernicam poslovanja na športnem področju.